Perfekt stekte kje lår eller bog

4 Perfekt stekte kje lår eller Bog. Mariner lårene eller bøger i et døgn i kjøleskap. Steikes i steikepose på 70° i 7 timer så justeres temperaturen opp til 200° og steikes i 30 min. La kjøttet hvile i 10 min før det skjæres opp. Tips til marinade:   1 liter rapsolje  1 stor rød […]

Vang Gård kje gryte

  Vang Gård kje gryte:   Til 4 pers.     500 g kjekjøtt (skav) Bruk lår eller bog.  100 g bacon   1 stor løk   3 store chapingjonger   1 ss. grov sennep   1 dl fløte   1 dl setter rømme   Brun geitost ca. 6 skiver bruk ostehøvel.   Einebær ca. […]

Tilberednings tips

Både kje og geit kjøtt er veldig magert kjøtt som krever lang tilberednings tid da det ikke er fett inne i kjøttet men bare rundt musklene. Grill tips: Vi anbefaler å steike kjekjøttet i steikeovn til det er gjennom stekt, så kan det steikes på grill for å få en perfekt steikeskårpe. Bog eller lår […]